Volg ons
Boris Rasevic HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Rasevic per direct vertrokken bij HHC

Rasevic per direct vertrokken bij HHC

Boris Rasevic vertrekt per direct bij HHC Hardenberg. De speler en vereniging hebben in onderling overleg besloten het contract te beëindigen. Rasevic viel enkele keren in, maar kreeg geen vaste basisplaats in het elftal van Joseph Oosting. Hij was pas sinds de zomer actief bij de oranjehemden.

PEC Zwolle

De 21-jarige Rasevic woont sinds zijn derde levensjaar in Nederland. Hij werd geboren in Bosnië Herzegovina. Toen Rasvic elf jaar was werd hij opgenomen in de jeugdopleiding van FC Emmen. Hier doorliep hij meerdere elftallen, om in 2011 de overstap naar PEC Zwolle te maken. Bij die laatste club debuteerde hij drie jaar geleden in de Eredivisie, maar de middenvelder kwam uiteindelijk niet verder dan drie wedstrijden in het elftal van Ron Jans.

Slechts drie keer ingevallen

In het tot dusver teleurstellende seizoen van HHC kwam Rasevic nog niet in de plannen van trainer Oosting voor. Hij mocht drie keer invallen van de in totaal zeven keer dat hij op de bank zat. Vooral gezien het aantal blessures bij de Hardenbergse club is dit marginaal en zag de middenvelder geen toekomst meer voor zichzelf. HHC moet in deze moeilijke periode dus verder met een man minder binnen de selectie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie