woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlClubsFC VolendamRaoul Esseboom bezig aan laatste seizoen bij Katwijk

Raoul Esseboom bezig aan laatste seizoen bij Katwijk

Raoul Esseboom vertrekt na dit seizoen bij Katwijk. De 28-jarige centrale verdediger, die door een blessure tegen Noordwijk niet in actie kwam, gaat op wereldreis. Daarmee komt er na vier seizoenen een einde aan de samenwerking tussen Katwijk en Esseboom.

Raoul Esseboom kwam in 2017 over van Jong Volendam en werd in zijn eerste seizoen bij Katwijk direct kampioen van de Tweede Divisie. Tijdens zijn tweede seizoen in Katwijkse dienst raakte Esseboom al vroeg geblesseerd aan de enkel. Het herstel duurde zo lang dat de verdediger pas in zijn derde seizoen weer terugkeerde op het veld.

Esseboom kwam verder uit voor Jong PSV en Volendam. Bij “het andere Oranje” speelde hij 58 wedstrijden in de Eerste Divisie, waarin hij eenmaal tot scoren kwam. Na de invoering van de Tweede en Derde Divisie kwam Esseboom bij Jong Volendam terecht, om van daaruit uiteindelijk naar Katwijk te vertrekken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD