Volg ons

Tweede Divisie

Randy Wolters bedankt voorlopig nog voor lokroep Katwijkse tweededivisionisten

Randy Wolters bedankt voorlopig nog voor lokroep Katwijkse tweededivisionisten

Zowel Katwijk als Quick Boys hebben getracht Randy Wolters geprobeerd te verleiden tot een entree in de Tweede Divisie. Dat bekent de 30-jarige aanvaller in het Leidsch Dagblad.

,,Robbert Susan (speler van vv Katwijk) probeert het ieder seizoen, Edwin Grünholz (trainer van Quick Boys) vroeg me dit jaar”, zegt Wolters in de krant. ,,Ik ga er niet vanuit dat ik daar terechtkom, maar het is wel een mogelijkheid. Ik heb het daar ook wel eens over met oud-teamgenoten of oud-profs die een stapje hebben teruggedaan. Ze zeggen meestal tegen mij: zolang je prof kan blijven, moet je het doen. Zo sta ik er in.”

De aanvaller is momenteel clubloos nadat hij afgelopen zomer vertrok bij NEC. ,,Sommige mensen vergissen zich er ook wel eens in wat er werkelijk wordt verdiend. Ik heb zelf wel geluk gehad op financieel gebied. Maar dan nog zijn contracten in de tweede divisie meestal niet te vergelijken met profcontracten. Zolang ik mee kan, ga ik mee. Ik kan misschien nog wel vijf jaar mee in het profvoetbal.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie