dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRampweek De Treffers, HFC pakt winnende draad weer op

Rampweek De Treffers, HFC pakt winnende draad weer op

Het is voor De Treffers een week geworden om snel te vergeten. Binnen vier dagen incasseerden de Groesbekers 12 tegendoelpunten. na de 7-0 oorwassing bij RKC Waalwijk voor de beker, was zaterdagmiddag Jong Sparta op Het Kasteel met 5-1 te sterk. Het was nota bene pas de eerste seizoenszege voor de Rotterdammers. Koninklijke HFC heeft de draad na een dubbele nederlaag tegen GVVV (competitie en beker) weer goed opgepakt en boekte een indrukwekkende 3-0 zege op VVSB. Barendrecht en HHC Hardenberg kwamen niet tot scoren.

Jong Sparta – De Treffers 5-1
De Treffers keek al binnen een kwartier tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van George Dobson en Youri de Winter. Tussendoor was Coen Maertzdorf nog wel dicht bij de gelijkmaker. Kort voor rust maakte Thomas Verhaar het nog erger voor de Groesbekers en was de wedstrijd feitelijk al beslist. Na rust bleef deze stand lang staan op het bord, totdat Cedric Badjech zeven minuten voor tijd iets terug deed. Het sprankje hoop op een beter resultaat werd een paar minuten later echter al teniet gedaan door Yani Bouras, die weer een paar minuten later ook zorgde voor de 5-1 eindstand.

Barendrecht – HHC Hardenberg 0-0
Na drie nederlagen op rij heeft Barendrecht weer eens een puntje gepakt tegen HHC Hardenberg. Beide ploegen meenden na afloop dat er voor hen meer in had gezeten, maar er werd niet gescoord op De Bongerd. Voor rust waren de hoogtepunten zeer schaars, maar in het tweede bedrijf kwam de wedstrijd wat meer tot leven. HHC had een veldoverwicht, maar aan beide kanten waren er goede kansen om de score te openen. Voor Barendrecht waren onder meer Salem, Mourits en Khaldi gevaarlijk, terwijl aan Hardenbergse zijde Görtz en Van der Leij dicht bij een treffer waren.

Koninklijke HFC – VVSB 3-0
De Haarlemmers kenden een droomstart nadat Gertjan Tamerus al in een tweede minuut een vrije trap fraai in de bovenhoek plaatste. Gaandeweg de eerste helft werd VVSB echter wel sterker en drong HFC terug op eigen helft. Na rust veranderde dat beeld niet, maar toch was het Koninklijke HFC dat bij een counter de score verdubbelde via Kevin Sterling. VVSB was daarna niet meer bij machte het tij te keren en liep ook nog tegen een derde tegentreffer aan. Topscorer Roy Castien (foto) pakte zo ook nog weer zijn doelpuntje mee.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD