donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsRalph Hovestad en IJsselmeervogels na twee seizoenen uit elkaar

Ralph Hovestad en IJsselmeervogels na twee seizoenen uit elkaar

Na het lopende seizoen nemen IJsselmeervogels en Ralph Hovestad afscheid van elkaar. De verdediger, die in zijn eerste jaar bij de Rooien een basisplaats had, moet het dit seizoen vooral met invalbeurten en wedstrijden in het beloftenelftal van de Spakenburgers doen. Hierdoor is besloten dat de wegen aan het einde van het seizoen scheiden.

Wekelijks spelen
Op de clubwebsite reageert de technische commissie van IJsselmeervogels op het vertrek van de 28-jarige centrale verdediger. ,,Als club hadden we een eenzijdige optie om met Ralph door te gaan. In onderling overleg hebben we echter besloten deze optie niet te lichten, waardoor Ralph komende zomer vrij is om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ralph is in een fase van zijn carrière waarin hij wekelijks aan spelen wil toekomen en daar hebben we alle begrip voor. We verwachten dan ook dat hij met zijn ervaring en sympathieke karakter een mooie nieuwe club gaat vinden en die gunnen we hem ook van harte.”

Titel
Eerder kwam de in Amstelveen woonachtige Ralph Hovestad uit voor onder meer FC Volendam, Ajax amateurs en FC Lienden. Met laatstgenoemde club werd Hovestad algeheel amateurkampioen, waarna hij de overstap maakte naar IJsselmeervogels. Met die club won hij vorig seizoen de titel in de derde divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD