Volg ons

IJsselmeervogels

Ralph Hovestad en IJsselmeervogels na twee seizoenen uit elkaar

Ralph Hovestad en IJsselmeervogels na twee seizoenen uit elkaar

Na het lopende seizoen nemen IJsselmeervogels en Ralph Hovestad afscheid van elkaar. De verdediger, die in zijn eerste jaar bij de Rooien een basisplaats had, moet het dit seizoen vooral met invalbeurten en wedstrijden in het beloftenelftal van de Spakenburgers doen. Hierdoor is besloten dat de wegen aan het einde van het seizoen scheiden.

Wekelijks spelen
Op de clubwebsite reageert de technische commissie van IJsselmeervogels op het vertrek van de 28-jarige centrale verdediger. ,,Als club hadden we een eenzijdige optie om met Ralph door te gaan. In onderling overleg hebben we echter besloten deze optie niet te lichten, waardoor Ralph komende zomer vrij is om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ralph is in een fase van zijn carrière waarin hij wekelijks aan spelen wil toekomen en daar hebben we alle begrip voor. We verwachten dan ook dat hij met zijn ervaring en sympathieke karakter een mooie nieuwe club gaat vinden en die gunnen we hem ook van harte.”

Titel
Eerder kwam de in Amstelveen woonachtige Ralph Hovestad uit voor onder meer FC Volendam, Ajax amateurs en FC Lienden. Met laatstgenoemde club werd Hovestad algeheel amateurkampioen, waarna hij de overstap maakte naar IJsselmeervogels. Met die club won hij vorig seizoen de titel in de derde divisie.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels