maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieRalf Seuntjens vertrekt per direct naar Japan

Ralf Seuntjens vertrekt per direct naar Japan

Het heeft even geduurd, maar de kogel is door de kerk: Ralf Seuntjens vertrekt per direct bij NAC. De 32-jarige aanvaller gaat in Japan bij FC Imabari spelen, een club in de J3 League.  Afgelopen zomer kwam Seuntjens over van De Graafschap naar NAC en in Breda kwam de spits tot dertig officiële wedstrijden en twaalf doelpunten. Op 11 maart speelde de in Breda geboren Seuntjens in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen De Graafschap zijn laatste wedstrijd in het geelzwart.

Voor de voormalige speler van RBC, FC Den Bosch, Telstar, VVV-Venlo en De Graafschap was het een langgekoesterde wens om nog eens in het buitenland te spelen. NAC ontvangt nog een transfersom voor de dit seizoen transfervrij overgekomen sterkhouder.

Op de website van NAC zegt Seuntjens het volgende over zijn transfer: “NAC is, was en blijft voor mij een thuishaven en Breda blijft mijn thuisstad. Ondanks de korte periode vond ik het prachtig om eindelijk voor NAC te spelen en een droom die uitkwam. Het afscheid na de wedstrijd tegen De Graafschap was adembenemend. Ik ga de supporters van NAC dan ook ontzettend missen, maar ben tevens erg dankbaar dat ook zij mij dit avontuur gunnen en blij voor mij zijn.”

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]