Volg ons

Kozakken Boys

Rajcomar per direct weg bij Kozakken Boys, ook doelman Nils den Hartog vertrekt

Rajcomar per direct weg bij Kozakken Boys, ook doelman Nils den Hartog vertrekt

Naast de positieve berichten uit Werkendam, waar Kozakken Boys verlengde met trainer Rick Adjei en diverse spelers, was er ook nieuws over twee vertrekkers. Één van hen, Prince Rajcomar, is zelfs per direct vertrokken.

Hij had volgens de club een half jaar contract tot 31 december 2020 en die verbintenis wordt niet verlengd. De oud-prof heeft zodoende zijn laatste wedstrijd op de Zwaaier gespeeld.

Doelman Nils den Hartog zegt Kozakken Boys na dit seizoen te verlaten om ,,voorrang te geven aan zijn maatschappelijke carrière en de combinatie van werk en trainen en spelen op dit niveau gaat hem niet langer lukken.” Feit is dat de Werkendammers recentelijk al Ricardo Kieboom aantrokken als extra doelman, wat het perspectief er voor Den Hartog niet beter op maakte. Het is nog niet bekend waar de sluitpost volgend jaar speelt.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Kozakken Boys