Volg ons

Eemdijk

Rafik el Hamdi verkiest Eemdijk boven Marokkaans profavontuur

Rafik el Hamdi verkiest Eemdijk boven Marokkaans profavontuur

Eemdijk kan in het nieuwe seizoen in de hoofdklasse B gewoon beschikken over Rafik el Hamdi. De 25-jarige middenvelder kreeg in de afgelopen weken een lucratieve aanbieding uit Marokko onder ogen, maar na wat wikken en wegen besloot El Hamdi bij Eemdijk te blijven.

In gesprek met De Bunschoter licht de middenvelder zijn besluit toe. ,,Twee weken geleden ben ik benaderd door Rabat, een grote club in Marokko. Een heel aantrekkelijk aanbod; ik zou me minimaal voor de komende tien jaar financieel veilig spelen”, geeft de voormalig speler van FC Volendam aan.

Na gesprekken met de technische leiding van Eemdijk besloot El Hamdi om toch op sportpark De Vinken te blijven. ,,Ik stond op het punt om te gaan, maar ik heb op het laatste moment toch besloten het niet te doen. Ik heb voor mijn geluk gekozen. Ik voel me hier thuis.’’

El Hamdi sloot afgelopen seizoen in de winterstop aan bij de selectie van Eemdijk. De middenvelder kwam terug van een zwaar en ongelukkig avontuur uit Marokko bij Chabab Rif Al Hoceima. El Hamdi maakte indruk bij Eemdijk, maar de middenvelder kon de ‘Diekers’ uiteindelijk niet behoeden voor degradatie uit de derde divisie. In de nacompetitie verloor men over twee wedstrijden van Sparta Nijkerk, dat uiteindelijk via de nacompetitie promoveerde naar de derde divisie.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eemdijk