Volg ons

Eerste Divisie

Racistische spreekkoren vergallen doelpuntrijke remise in de Vliert

Racistische spreekkoren vergallen doelpuntrijke remise in de Vliert

Het duel tussen FC Den Bosch en Excelsior is zondagmiddag enige tijd gestaakt na racistische spreekkoren richting Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-3 gelijkspel.

Mendes Moreira werd al in het eerste half uur racistisch toegezongen door een klein deel van het Bossche publiek. Het maakte de vleugelaanvaller boos en emotioneel, waarop scheidsrechter Laurens Gerrets de kleedkamer op te zoeken. Mede door het adequaat handelen van FC Den Bosch werd het duel na enkele minuten weer voortgezet bij een 1-1 stand. Uitgerekend Mendes Moreira haalde daarna zijn gram door de 1-2 te scoren en dat uitdagend te vieren voor het publiek van Den Bosch.

Na rust zorgde Mats Deijl vanaf elf meter voor de 2-2. Excelsior-spits Stijn Meijer schoot de Rotterdammers voor de derde maal op voorsprong, maar zo’n vijf minuten voor tijd zorgde Ruben Rodrigues met zijn tweede treffer voor een puntendeling na een verhitte middag.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie