maandag, oktober 25, 2021
HomeClubsQuick BoysRaakt Quick Boys sterkhouders Kay Tejan en Nigel Ogidi Nwankwo kwijt?

Raakt Quick Boys sterkhouders Kay Tejan en Nigel Ogidi Nwankwo kwijt?

Quick Boys houdt haar hart vast of het komend seizoen wel kan beschikken over Kay Tejan en Nigel Ogidi Nwankwo. Volgens trainer Edwin Grünholz is er belangstelling voor beide spelers vanuit het betaald voetbal, bevestigde hij tegenover Quick Boys TV.

,,Kay heeft wat proefwedstrijden gespeeld bij een aantal betaald voetbalorganisaties”, stelt Grunholz. Hij hoopt heel erg dat het duo op Nieuw Zuid blijft: ,,Laat het alsjeblieft niet doorgaan. Het wordt nog even billenknijpen. Het zijn belangrijke spelers voor ons. Ik hoop dat beide jongens blijven.”

De Katwijkers zijn overigens nog niet klaar op de transfermarkt, ook als het duo blijft. ,,Er moet sowieso nog een centrale verdediger bij.” , vindt Grünholz.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD