dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagSteggink volgt Nijhuis op als trainer van Quick'20

Steggink volgt Nijhuis op als trainer van Quick’20

Quick’20 heeft een opvolger voor Rene Nijhuis gevonden. Vanaf komende zomer staat Michel Steggink als trainer aan het roer bij de club uit de Derde Divisie Zondag. Steggink is de komende twee seizoenen trainer van Quick’20.

Ervaring

Met Steggink haalt Quick’20 een oefenmeester in huis die nog aan het begin staat van zijn trainerscarrière. De nu 43-jarige coach stopte zes jaar geleden als voetballer. Hij speelde onder andere bij HSC’21 en HHC Hardenberg. Na zijn voetbalcarrière trainde Steggink eerst een aantal jaar in de jeugd. Daarna ging hij aan de slag als assistent-trainer bij HHC Hardenberg in de Topklasse. Momenteel is hij bezig aan zijn tweede seizoen bij VV Heino, uitkomend in de eerste klasse. Veel ervaring heeft Steggink dus nog niet als hoofdcoach, maar voor Quick’20 was dat geen reden om niet voor de inwoner van Hengelo te gaan.

Steggink kijkt uit naar volgend seizoen

Momenteel traint Steggink een team uit de eerste klasse. Met Quick’20 krijgt hij vanaf volgend seizoen een team onder zijn hoede dat een paar niveau’s hoger speelt. Dat spreekt Steggink enorm aan. “De ambitie en de uitdaging om op hoger niveau aan de gang te kunnen gaan bij een zeer gerenommeerde en mooie club met een hele goede jeugdopleiding, inclusief ook de kans voor die jeugd om door te stromen”, aldus de coach op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD