woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagQuick'20-trainer Steggink: 'Er zullen weer jongens een kans krijgen'

Quick’20-trainer Steggink: ‘Er zullen weer jongens een kans krijgen’

Quick’20 wist zich in de recente nacompetitie op miraculeuze wijze te handhaven in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Voor hoofdtrainer Michel Steggink is de eerste doelstelling voor het nieuwe seizoen helder namelijk beter presteren in de beginfase van de competitie dan men het voorgaande seizoen deed. De nieuwe selectie zal er echter wel anders uit komen te zien, mede door het vertrek van enkele spelers waaronder Ryan Snelders. 

Beleid van Quick’20
In Oldenzaal zal men komend seizoen niet opeens veel aanwinsten van buitenaf treffen. De club zal de selectie aanvullen vanuit de eigen jeugd en daarmee presteren in de Derde Divisie. ,,De eerste doelstelling vanuit mij is dat wij het in de eerste seizoenshelft in ieder geval beter moeten doen het afgelopen seizoen. Dus dat betekent meer  punten vergaren. Ook nu raken wij spelers kwijt. Het beleid van Quick is dat wij dat weer met eigen jongens op gaan vullen. Er zullen dus weer jongens de kans krijgen en daar gaan we mee aan de slag dat ook deze jongens zich gaan ontwikkelen net zoals Jelle (Leenders) en Jip (Kemna) dat dit seizoen hebben gedaan. Dan gaan we kijken wat het seizoen ons brengt”, aldus Steggink tegenover Quick TV.

Fantastisch resultaat
Tijdens de nacompetitie werd het doel, handhaving in de Derde Divisie, behaald. In de finale van de play-offs werd de eerste wedstrijd in en tegen Halsteren nipt verloren (1-0). In de thuiswedstrijd werd door Quick’20 orde op zaken gesteld met een 4-2 overwinning. De ploeg uit Oldenzaal kwam vlak na rust op een achterstand van twee doelpunten (0-2), maar men wist alsnog de broodnodige zege uit het vuur te slepen. ,,De laatste weken van het seizoen daar kijken wij natuurlijk zeer positief op terug, met uiteindelijk een fantastisch resultaat. In de Derde Divisie gebleven, waar het ons om ging. Dat hebben wij met elkaar gerealiseerd, dus dat is zeer positief.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD