woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlClubsDe MeernQuick'20 stunt tegen JVC Cuijk, De Meern geeft zege in slotfase weg...

Quick’20 stunt tegen JVC Cuijk, De Meern geeft zege in slotfase weg tegen OFC

KVV Quick’20 deed zondagmiddag uitstekende zaken in de strijd tegen degradatie. De ploeg pakte verrassend drie punten tegen het hoger geklasseerde JVC Cuijk (2-0). De Meern leek ook op weg naar een overwinning, maar moest in de blessuretijd alsnog de gelijkmaker incasseren van OFC (1-1).  

Quick’20 – JVC Cuijk
Na vier minuten speen in de tweede helft werd de bal op de stip gelegd. De arbiter constateerde dat Jurre Grotenhuis zijn tegenstander onderuit haalde. De toegekende strafschop werd benut door Ryan Snelders (1-0).  Balverlies van Simon van Zeelst werd in de 57ste minuut keihard afgestraft door Van Breemen-Schneider (2-0).

De Meern – OFC Oostzaan
Met nog twintig minuten op de klok wist de thuisploeg op voorsprong te komen. Op aangeven van Kesly den Haag was het Jordy Stins die de bal achter de doelman van OFC wist te werken (0-1). In de 92ste minuut wisten de gasten alsnog één punt binnen te slepen, doelpuntenmaker Sweenink (1-1).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD