Volg ons

De Meern

Quick’20 stunt tegen JVC Cuijk, De Meern geeft zege in slotfase weg tegen OFC

Quick’20 stunt tegen JVC Cuijk, De Meern geeft zege in slotfase weg tegen OFC

KVV Quick’20 deed zondagmiddag uitstekende zaken in de strijd tegen degradatie. De ploeg pakte verrassend drie punten tegen het hoger geklasseerde JVC Cuijk (2-0). De Meern leek ook op weg naar een overwinning, maar moest in de blessuretijd alsnog de gelijkmaker incasseren van OFC (1-1).  

Quick’20 – JVC Cuijk
Na vier minuten speen in de tweede helft werd de bal op de stip gelegd. De arbiter constateerde dat Jurre Grotenhuis zijn tegenstander onderuit haalde. De toegekende strafschop werd benut door Ryan Snelders (1-0).  Balverlies van Simon van Zeelst werd in de 57ste minuut keihard afgestraft door Van Breemen-Schneider (2-0).

De Meern – OFC Oostzaan
Met nog twintig minuten op de klok wist de thuisploeg op voorsprong te komen. Op aangeven van Kesly den Haag was het Jordy Stins die de bal achter de doelman van OFC wist te werken (0-1). In de 92ste minuut wisten de gasten alsnog één punt binnen te slepen, doelpuntenmaker Sweenink (1-1).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Meern