maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagQuick'20 ontsnapt op miraculeuze wijze aan degradatie tegen Halsteren

Quick’20 ontsnapt op miraculeuze wijze aan degradatie tegen Halsteren

Quick’20 leek zondagmiddag op het eigen sportpark af te stevenen op degradatie naar de hoofdklasse. De ploeg uit Oldenzaal wist een achterstand van twee doelpunten (0-2) echter om te buigen naar 3-2 waarna het in de verlenging alsnog af wist te rekenen met Halsteren (4-2). 

Twee tegentreffers
Zeven minuten voor de pauze kwam Halsteren op voorsprong in Oldenzaal. Met een mooie stiftbal wist Abdoe Abdendi de 0-1 stand op het scorebord te plaatsen. De ploegen moesten na vijfenveertig minuten spelen de kleedkamer opzoeken met de kleine voorsprong voor Halsteren. Laatstgenoemde ploeg leek vroeg in de tweede helft de dubbele confrontatie winnend af te sluiten toen Abdendi wederom trefzeker was voor Halsteren (0-2). Quick’20 wenste de handdoek echter nog niet in de ring te gooien en kwam via een curieus eigen doelpunt weer snel terug in de wedstrijd (1-2).

Ontsnapping
Pattinama was dichtbij de 1-3 voor Halsteren, maar het was Quick’20 dat door invaller Alessio Pinna weer langszij wist te komen (2-2). Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd was Jan Willem Kamp de gevierde man in Oldenzaal, hij was verantwoordelijk voor de 3-2. In de daaropvolgende minuten wist geen van beiden ploegen het net van de tegenstander nog te vinden waardoor een verlenging noodzakelijk was. In deze extra tijd kopte Kamp de bal binnen na een voorzet van Korkis (4-2) waardoor Quick’20 alsnog ontsnapte aan degradatie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD