Volg ons
Jeroen Spruijt Westlandia

Derde Divisie Zondag

Quick’20 gooit strijd om plaats drie open, UDI’19 passeert Juliana’31

Quick’20 gooit strijd om plaats drie open, UDI’19 passeert Juliana’31

Westlandia heeft de druk op De Dijk gehouden door ruim te winnen van Be Quick 1887. De strijd om plaats drie is ondertussen opengegooid. Quick’20 versloeg het gehavende Dongen namelijk, terwijl de staartploegen niets opschoten.

Strijden om één play-offplaats

De Dijk won midweeks al van HBS, Westlandia bracht de achterstand weer terug tot zeven punten. Be Quick 1887 werd verslagen door goals van Adnan Bajic en twee van Jeroen Spruijt (3-1). In de strijd om de play-offplaatsen is het inmiddels achter de twee koplopers spannend. Dongen had een marge, maar verloor bij Quick’20 met 3-2. Daardoor is de voorsprong op Quick’20 en Hercules, die allebei maandag nog een inhaalduel mogen spelen, nog maar vier punten. Dongen en Quick’20 spelen in de derde periode geen rol, waardoor ze onderling te lijken strijden voor één play-offplaats.

UDI’19 passeert Juliana’31

Onderin kon Juliana’31 geen vuist maken bij EVV en verloor uiteindelijk met 4-1. De brigade uit Malden zakt nu zelfs een rechtstreekse degradatieplaats. UDI’19 hield namelijk een punt over aan het bezoek aan Magreb’90. Lange tijd leek het zelfs een zege te worden, maar Souffian Reclaoui maakte een kwartier voor tijd zijn tweede van de middag (2-2). OFC won ondertussen de tweede wedstrijd op rij onder leiding van interim-trainer Rinus Israël, ditmaal met 2-4 bij OJC Rosmalen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag