donderdag, februari 25, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zondag Quick’20 gooit strijd om plaats drie open, UDI’19 passeert Juliana’31

Quick’20 gooit strijd om plaats drie open, UDI’19 passeert Juliana’31

Westlandia heeft de druk op De Dijk gehouden door ruim te winnen van Be Quick 1887. De strijd om plaats drie is ondertussen opengegooid. Quick’20 versloeg het gehavende Dongen namelijk, terwijl de staartploegen niets opschoten.

Strijden om één play-offplaats

De Dijk won midweeks al van HBS, Westlandia bracht de achterstand weer terug tot zeven punten. Be Quick 1887 werd verslagen door goals van Adnan Bajic en twee van Jeroen Spruijt (3-1). In de strijd om de play-offplaatsen is het inmiddels achter de twee koplopers spannend. Dongen had een marge, maar verloor bij Quick’20 met 3-2. Daardoor is de voorsprong op Quick’20 en Hercules, die allebei maandag nog een inhaalduel mogen spelen, nog maar vier punten. Dongen en Quick’20 spelen in de derde periode geen rol, waardoor ze onderling te lijken strijden voor één play-offplaats.

UDI’19 passeert Juliana’31

Onderin kon Juliana’31 geen vuist maken bij EVV en verloor uiteindelijk met 4-1. De brigade uit Malden zakt nu zelfs een rechtstreekse degradatieplaats. UDI’19 hield namelijk een punt over aan het bezoek aan Magreb’90. Lange tijd leek het zelfs een zege te worden, maar Souffian Reclaoui maakte een kwartier voor tijd zijn tweede van de middag (2-2). OFC won ondertussen de tweede wedstrijd op rij onder leiding van interim-trainer Rinus Israël, ditmaal met 2-4 bij OJC Rosmalen.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments