zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagQuick'20 geeft OFC pak slaag, Westlandia verpest debuut Magreb'90-trainer

Quick’20 geeft OFC pak slaag, Westlandia verpest debuut Magreb’90-trainer

Quick’20 heft voor de meest verrassende uitslag in de Derde Divisie Zondag gezorgd. De ploeg van trainer René Nijhuis won met 6-1 van OFC en dus eisten de Oldenzalers de derde plek voor zich op. De Dijk maakte geen fout tegen Juliana’31. Magreb’90 verloor bij het debuut van trainer Zephnad Wattimury van Westlandia.

Quick’20 haalt uit tegen OFC, De Dijk stelt zege laat veilig

Quick’20 en OFC stonden na acht wedstrijden spelen allebei op zestien punten. Het verschil op de ranglijst was dus minimaal, maar Quick’20 gaf OFC een ongenadig pak slaag. Het werd 6-1 en dat was voor een groot deel te danken aan Rens van Benthem. De aanvaller scoorde liefst vijf keer tegen OFC. De Dijk won met 2-0 van Juliana’31. De zege van de koploper werd pas een paar minuten voor tijd veiliggesteld door het team van trainer Jochem Twisker. Dennis Kaars maakte de bevrijdende 2-0. Be Quick 1887 bleef op zes punten van De Dijk. In Utrecht werd Hercules met 1-3 verslagen.

Magreb’90 onderuit bij de buut Wattimury, Jong Den Bosch hekkensluiter af

Magreb’90 heeft sinds deze week een nieuwe trainer. Zephnad Wattimury werd aangesteld als opvolger van Aart Jan van Boksel. Tegen Westlandia zat hij voor het eerst op de bank en dus wist de oefenmeester dat het gelijk een zware wedstrijd zou worden. Het lukte Magreb niet om te stunten tegen Westlandia, dat met 4-0 won. Jong Den Bosch verliet de laatste plaats in de Derde Divisie Zondag. Jong Den Bosch won met 2-3 van Jong De Graafschap en daardoor werd de rode lantaarn overgedragen aan Jong Achilles’29, dat met 1-0 verloor van Dongen. UDI’19 pakte drie belangrijke punten in de strijd tegen degradatie. Er werd met 3-1 van OJC Rosmalen gewonnen. HSC’21 won met 3-1 van HBS en op zaterdag deelden JVC Cuijk en EVV de punten: 0-0.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD