Volg ons

ADO'20

Quick’20 en HBS doen goede zaken in strijd tegen degradatie, De Meern hard onderuit

Quick’20 en HBS doen goede zaken in strijd tegen degradatie, De Meern hard onderuit

HBS en Quick’20 hebben in de strijd om degradatie te voorkomen zondagmiddag goede zaken gedaan. In de thuiswedstrijden werd respectievelijk afgerekend met OFC Oostzaan (3-1) en ADO’20 (4-1). De Meern, hekkensluiter in de Derde Divisie van het zondagvoetbal, ging thuis hard onderuit tegen HV & CV Quick (3-6). Westlandia was te sterk voor USV Hercules (1-3).

HBS – OFC Oostzaan
In de veertiende minuut werd de 0-0 van het scorebord verwijderd. De thuisploeg kwam door een doelpunt van Santy Hulst aan de leiding tegen de gasten uit Oostzaan (1-0).  Een mooie voorzet van Jim Roberti werd binnen gekopt door Gino Mulder waardoor de voorsprong voor HBS verdubbeld werd (2-0).  In de 71ste minuut kwam OFC terug in de wedstrijd door De Jonge, maar de eindstand werd in de 85ste minuut bepaald op 3-1 in het voordeel van HBS door een treffer van Kaster.

De Meern – HV & CV Quick 
De Utrechtse formatie kon na vijfenveertig minuten spelen de hoop op een goed resultaat al opgeven. De kleedkamer werd opgezocht door beiden ploegen met een ruststand van 0-3. De Kruijf en Frank van der Heiden (2x) waren verantwoordelijk voor de doelpunten. Kort na de pauze bracht El Bennay de achterstand terug naar 1-3, maar vervolgens was het weer Quick dat de klok sloeg op het gebied van het maken van doelpunten, waardoor men uitliep naar een ruime 1-6 voorsprong. De treffers kwamen op naam van Marc Boshoff, van der Heiden en Meinema. De Meern kwam nog terug tot 3-6, maar wist geen broodnodige punten binnen te sprokkelen in de strijd tegen degradatie. De laatste doelpunten van de thuisploeg kwamen beiden op naam van Kesley den Haag.

Quick’20 – ADO’20
De degradatiekandidaat uit Oldenzaal begon zeer sterk aan de wedstrijd. Na twintig minuten spelen stond de ploeg op een fraaie 2-0 voorsprong door doelpunten van Zwienenberg en Eulderink (2-0). In de 52ste minuut kwam ADO’20 nog wel terug tot 2-1 , maar door doelpunten van Leenders en Snelders boekte de thuisploeg een fraaie zege (4-1).

USV Hercules – Westlandia
0-1 Vd Zalm
1-1 Mijlnd
1-2 Spruijt
1-3 Markes

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over ADO'20