dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick 'zeer verheugd' met verlenging contract trainer Paul van der Zwaan

Quick ‘zeer verheugd’ met verlenging contract trainer Paul van der Zwaan

Paul van der Zwaan staat ook volgend seizoen aan het roer van het vlaggenschip van HC&CV Quick. De oefenmeester is sinds 2015 werkzaam bij de Haagse derde divisionist.

,,Ik voel me heel erg thuis op Nieuw Hanenburg en leer nog elke dag. We zetten elke dag weer stapjes bij de verdere verbetering van de kwaliteit van de jeugdopleiding en ik kijk er dan ook heel erg naar uit om samen met de voetbalcommissie, alle jeugdtrainers en vrijwilligers hier nog verder vorm aan te geven. In de huidige spelersgroep van Quick 1 zit nog ontzettend veel rek en ik ben dan ook erg blij dat ik volgend jaar ook nog hoofdtrainer ben. Ik kijk er ook wel ontzettend naar uit om volgend seizoen weer een normale competitie te gaan spelen”, stelt Van der Zwaan in een reactie op de clubsite.

Van der Zwaan vertolkt naast het hoofdtrainerschap ook de functie van Hoofd Jeugdopleiding bij Quick. ,,Zijn enorme voetbalkennis, zijn intensieve betrokkenheid bij de ontwikkeling van jeugdspelers en de manier waarop hij bezig is met de begeleiding en ontwikkeling van onze jeugdtrainers zijn allemaal redenen om de samenwerking met Paul voort te willen zetten”, reageert commissaris jeugdvoetbal Nicki Albers. ,,Paul is een stabiele factor, heeft in het verleden uitstekende resultaten behaald, geeft jeugdspelers de kans in Quick 1 (voetbal), maakt spelers beter en weet de spelersgroep nog altijd te raken”, is ook Laurens Braun, commissaris voetbal binnen het bestuur, zeer te spreken over Van der Zwaan.

Ook assistent Hans Verheij blijft langer bij Quick. Zijn contract is eveneens met een jaar verlengd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD