dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick wil in regioderby nederlaag wegspoelen

Quick wil in regioderby nederlaag wegspoelen

Quick-trainer Paul van der Zwaan laat zich aan de vooravond van de regioderby tegen Westlandia geen zand in de ogen strooien. Dat de Westlanders de laatste zeven wedstrijden hebben verloren maakt dat de Haagse derde divisionist volgens hem juist nog scherper aan de aftrap moet verschijnen.

Geen extra spanning
,,Aan iedere serie komt een einde dus ook aan een negatieve. We moeten er zondag voor waken dat we niet de ploeg worden waar Westlandia de eerste keer sinds lange tijd weer van wint”, stelt hij in gesprek met Voetbal247.nl. Derby’s zijn wedstrijden met een eigen karakter zo weet de door de wol geverfde trainer maar al te goed. ,,Dit soort wedstrijden laten zich lastig peilen. De verwachting is dat er lekker veel publiek op de wedstrijd afkomt. Dat maakt het alleen maar leuker. Nee, binnen de spelersgroep proef ik geen extra spanning. Het is voor ons zaak om de verliespartij van zondag tegen JVC Cuijk van ons af te spelen. Daar ligt de focus zondag dan ook op.”

De Gelder
Overigens de laatste keer dat Quick als winnaar van het veld afstapte was in het seizoen 2012-2013. Na een spannende en enerverende wedstrijd werd het 3-2. Westlandia verspeelde deze middag een 0-2 voorsprong. In de blessuretijd scoorde routinier Joost de Gelder de winnende treffer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD