donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887Quick-trainer Van der Zwaan: 'Op dit niveau wordt elke fout afgestraft'

Quick-trainer Van der Zwaan: ‘Op dit niveau wordt elke fout afgestraft’

HV & CV Quick werd in de voorgaande speelronde met grote cijfers afgestraft door UNA (0-5), dit na twee eerdere overwinningen in de Derde Divisie. Trainer/coach Paul van der Zwaan is van mening dat zijn ploeg de komende duels zakelijker zal moeten spelen omdat in deze competitie fouten direct afgestraft worden.

Het gaat om winnen
,,Zakelijk spelen wil zeggen minder risico door betere en soms ‘soberdere’ keuzes. Op dit niveau wordt elke fout afgestraft, minder fouten maken dus. Mooi is prima, maar het gaat om winnen. Het feit dat wij door dom balverlies en slechte passing tegenstanders één op één zetten met onze keeper is daar een voorbeeld van. Dat mag en hoeft niet te gebeuren”, aldus de oefenmeester tegenover Haaglanden voebal.

Be Quick
Zondag staat de confrontatie met BE Quick 1887 op het programma. Laatstgenoemde ploeg eindigde het voorgaande seizoen op de zesde plaats in de Derde Divisie. ,,Be Quick 1887 is een goed voetballende, maar ook fysiek geblokte ploeg. Niet een echt afwachtende ploeg, maar wil zelf ook het spel maken. Op zich zou ons dat redelijk moeten liggen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD