Volg ons

Derde Divisie

Quick houdt Blauw Geel van periodetitel af, Westlandia eenvoudig langs EVV en Hercules verslaat OJC

Quick houdt Blauw Geel van periodetitel af, Westlandia eenvoudig langs EVV en Hercules verslaat OJC

Westlandia had van EVV niet veel te vrezen. Hercules won zoals mocht worden verwacht bij OJC Rosmalen.

Westlandia geen moeite met EVV
Dankzij twee doelpunten van Jeroen Spruijt en een van Brandon van Tichem stond Westlandia na de eerste helft al op een comfortabele 3-0 voorsprong. In de tweede helft tilde Salah el Mhamdi de eindstand op tot 4-1. Tussendoor verraste Muhammet Karpuz doelman Edgar Leerdam met een ingeschoten vrije trap. Westlandia speelde het duel met tien man uit. Mitchell Jacobs kreeg tweemaal een gele kaart voorgehouden.


Hercules houdt traditie in stand

Hercules maakt er een traditie van om met een overwinning bij OJC Rosmalen te vertrekken. Vanmiddag was de Utrechtse formatie met 1-3 te sterk. De middag begon voor de Rosmalers nog wel hoopvol. Steef Nieuwendaal opende in de achtste minuut de score. Dankzij treffers van Jeffrey Vlug en Fouad Belarbi ging Hercules met een 1-2 voorsprong rusten. Na de hervatting verhoogde Belarbi de marge naar 1-3. Hij profiteerde van een fout van de OJC Rosmalen doelman.

LEES OOK: Blauw Geel’38 verspeelde haar kansen op de periodetitel door van Quick te verliezen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie