maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick houdt Blauw Geel van periodetitel af, Westlandia eenvoudig langs EVV en...

Quick houdt Blauw Geel van periodetitel af, Westlandia eenvoudig langs EVV en Hercules verslaat OJC

Westlandia had van EVV niet veel te vrezen. Hercules won zoals mocht worden verwacht bij OJC Rosmalen.

Westlandia geen moeite met EVV
Dankzij twee doelpunten van Jeroen Spruijt en een van Brandon van Tichem stond Westlandia na de eerste helft al op een comfortabele 3-0 voorsprong. In de tweede helft tilde Salah el Mhamdi de eindstand op tot 4-1. Tussendoor verraste Muhammet Karpuz doelman Edgar Leerdam met een ingeschoten vrije trap. Westlandia speelde het duel met tien man uit. Mitchell Jacobs kreeg tweemaal een gele kaart voorgehouden.


Hercules houdt traditie in stand

Hercules maakt er een traditie van om met een overwinning bij OJC Rosmalen te vertrekken. Vanmiddag was de Utrechtse formatie met 1-3 te sterk. De middag begon voor de Rosmalers nog wel hoopvol. Steef Nieuwendaal opende in de achtste minuut de score. Dankzij treffers van Jeffrey Vlug en Fouad Belarbi ging Hercules met een 1-2 voorsprong rusten. Na de hervatting verhoogde Belarbi de marge naar 1-3. Hij profiteerde van een fout van de OJC Rosmalen doelman.

LEES OOK: Blauw Geel’38 verspeelde haar kansen op de periodetitel door van Quick te verliezen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD