zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick-coach Van der Zwaan verwacht zwaar seizoen

Quick-coach Van der Zwaan verwacht zwaar seizoen

Het Haagse Quick debuteert komend seizoen in de Derde Divisie Zondag. Coach Paul van der Zwaan verwacht een pittig jaar voor ‘de Haantjes’, zegt hij in het AD.

Op de tenen lopen
,,Het is een heel zware competitie. We moeten elke week alles geven en op onze tenen lopen om aan te haken. Afgelopen seizoen waren we tactisch en technisch meestal de sterkere. Nu worden er andere zaken gevraagd. Dit seizoen zullen we waarschijnlijk vaak onder druk komen te staan.”

Hoofd leeg
In tegenstelling tot eerdere seizoenen begin Quick relatief laat met haar voorbereiding: ,,We beginnen inderdaad laat met de voorbereiding, maar we zijn afgelopen seizoen vanwege de nacompetitie om promotie ook lang doorgegaan. Daarna zijn we met het team nog een weekend naar Barcelona gegaan als beloning voor onze promotie”, aldus de coach van de ‘Haantjes’. ,,Vorig jaar begonnen we op 1 juni met trainen. Een aantal jongens gaf toen aan dat ze hun hoofd toen nog niet leeg hadden en mentaal nog niet klaar waren voor een nieuw seizoen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD