maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick Boys wilde Dirk Kuijt als hoofdtrainer

Quick Boys wilde Dirk Kuijt als hoofdtrainer

In de zoektocht naar een opvolger voor Jan Zoutman stond Dirk Kuijt bovenaan het lijstje van Quick Boys om aan de slag te gaan als hoofdtrainer. Het Katwijkse clubicoon bedankte echter voor de functie, omdat hij volgend seizoen meer bij Feyenoord gaat doen.

Rol bij Feyenoord
Dat zegt Gert Aandewiel tegenover Voetbal in de Bollenstreek: ,,Kuijt zou eindverantwoordelijk worden en ik zou daarnaast een bepaalde rol gaan krijgen. Maar Dirk vertelde dat hij volgend jaar meer bij Feyenoord gaat doen. Wat dat precies is, is tussen hem en de Rotterdamse club. Maar daarmee viel zijn naam wel af voor die positie. Het viel niet te combineren.”

Onbekende kandidaat
Kuijt is momenteel assistent-coach bij de Katwijkers. Naast de blonde oud-international sprak Quick Boys ook met een andere, onbekende, kandidaat, maar die bedankte eveneens voor de functie. Daarop werd Aandewiel, momenteel technisch manager bij de club, benaderd, die wel ja zei en zodoende de komende anderhalf jaar trainer is op Nieuw-Zuid.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD