Volg ons
Jan Zoutman Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys wil nog drie versterkingen en test Turkse spits

Quick Boys wil nog drie versterkingen en test Turkse spits

Quick Boys hoopt voor de eerste competitiewedstrijd tegen FC Lisse nog drie versterkingen vast te leggen. De Katwijkers zoeken in ieder geval nog een doelman en een spits.

Varkevisser haakt af

“Doordat Cor Varkevisser vanwege aanhoudende knieproblemen afziet van zijn terugkeer naar Quick Boys, zoeken we nog een doelman die kan concurreren met Martijn de Zwart”, stelde trainer Jan Zoutman na de eerste training tegenover TweedeDivisie.org. “Daarnaast is er nog ruimte voor twee versterkingen, waarbij we ons richten op spelers uit het betaald voetbal.”

Het zal een gerichte zoektocht worden. “We gaan voor kwaliteit, wat als consequentie heeft dat we soms even geduld moeten hebben omdat sommige interessante spelers nog hopen op een kans bij een profclub of een buitenlandse stage aangaan.” De Nieuw Zuid-bespelers zagen goudhaantje Yordi Teijsse Quick Boys afgelopen zomer verruilen voor een Engels avontuur. ,,Van die twee versterkingen zoeken we minimaal één spits. Daarnaast houden we onze ogen open voor buitenkansjes, een aanvallende middenvelder of een ‘ander type’ spits.”

Yazitici op proef

Met het binnenhengelen van die aanwinsten is technisch manager Gert Aandewiel belast: “We hebben momenteel Gokhan Yazitici op proef. Hij heeft de jeugdopleiding van UVS doorlopen en daarna enkele jaren bij Turkse profclubs gespeeld. Daarnaast lopen er gesprekken met andere kandidaten”, aldus Aandewiel.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag