zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick Boys voegt oud-prof Anderson toe aan selectie

Quick Boys voegt oud-prof Anderson toe aan selectie

Quick Boys heeft zich per direct versterkt met Kenny Anderson. De 25-jarige middenvelder was clubloos en speelde in het verleden bij RKC Waalwijk en het Schotse Heart of Midlothian.

Nummer 10
Anderson trainde al enkele weken mee met de Katwijkers en speelde mee in het oefenduel tegen Telstar. Quick Boys ziet in hem een kwaliteitsimpuls voor de ‘nummer 10’-positie en kwam met hem een contract tot het einde van dit seizoen overeen.

Interesse uit het buitenland
,,Het is heel fijn dat ik weer kan gaan voetballen”, reageert de middenvelder op de clubsite van Quick Boys. ,,Vorig seizoen heb ik bij RKC Waalwijk nagenoeg alles gespeeld. Dan geef je de hoop op een vervolg van het profbestaan niet zo snel op. Er was interesse vanuit het buitenland, maar dat werd uiteindelijk nooit concreet. In de afgelopen periode heb ik mijn conditie op peil kunnen houden bij een club in de buurt van mijn woonplaats. Ik hoop zo snel mogelijk van waarde te kunnen zijn voor Quick Boys. Er valt immers nog genoeg te winnen na de winterstop!”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD