Volg ons

Eerste Divisie

Quick Boys versterkt zich met TOP Oss-spits Enzo Stroo

Quick Boys versterkt zich met TOP Oss-spits Enzo Stroo

Quick Boys heeft zich voor komend seizoen versterkt met Enzo Stro. De 25-jarige aanvaller tekent voor één seizoen op Nieuw Zuid.

Stroo speelde eerder voor FC Volendam, waarbij hij met Jong Volendam reeds tegen de Katwijkers speelde: ,,Tijdens die wedstrijden viel mij het fanatisme van de supporters van Quick Boys op. In Volendam waren destijds 400 fans meegereisd die zich lieten gelden met confetti en rookbommen. En in Katwijk zaten er ook gewoon een paar duizend op de tribunes. Mooie omstandigheden voor een voetballer.”

Hij vervolgt: ,,De club informeerde al in de winterstop naar mij, maar een tussentijdse overgang zag ik niet zitten. Niet veel later nam Quick Boys opnieuw contact met mij op. Dat gaf me wel een heel fijn gevoel. Er waren meer clubs uit de Tweede Divisie geïnteresseerd in mij en ik had wellicht ook nog wel in de Keuken Kampioen Divisie actief kunnen blijven, maar het feit dat Quick Boys mij bleef polsen gaf mij veel vertrouwen. Ook de gesprekken met de Technische Commissie en de trainer waren zeer positief.”

Bestuurslid Gert Pluimgraaff is blij met het vastleggen van Stroo: ,,Ik ben heel blij dat we met Enzo een zeer gewilde spits hebben weten vast te leggen. Quick Boys heeft hem heel lang in het vizier, al vanaf zijn periode bij Jong FC Volendam staat hij op onze lijst. Enzo is niet alleen uitstekende voetballer, maar vanwege zijn nuchterheid past hij ook als mens heel goed bij onze club.” Quick Boys maakte afgelopen weken bekend dat Olaf van der Sande deze zomer vertrekt bij de blauw-witten. Ook Dennis Kaars vertrekt.

.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie