woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick Boys verslaat VVSB en is eindelijk waar het thuishoort: de Tweede...

Quick Boys verslaat VVSB en is eindelijk waar het thuishoort: de Tweede Divisie

Quick Boys is eindelijk waar het thuishoort: op het hoogste amateurniveau van Nederland. Met de ervaren Erik Assink aan het roer slaagden de Katwijkers om in de finale van de play-offs VVSB te verslaan in verlenging.

De zege kwam Quick Boys toe. Op een gevuld Nieuw Zuid zagen de toeschouwers hoe Thijs van Hofwegen al vroeg de bal op de paal schoot. Later trof ook Dennis Kaars het aluminium. De equipe van Assink verzuimde lange tijd haar overwicht te verzilveren, waardoor VVSB hoop mocht houden. De Noordwijkerhouters kwamen na rust iets beter in de wedstrijd, maar veel grote kansen kregen de mannen van Eric Meijers niet. In blessuretijd had Kaars het al kunnen beslissen, maar hij miste.

Pas in de verlenging schudde Quick Boys de streekgenoot alsnog van zich af. Nu wist Kaars wel te scoren met een intikker van dichtbij. VVSB slaagde er niet meer in de gelijkmaker te scoren, waardoor Quick Boys zich eindelijk meldt in de zo vurig gewenste Tweede Divisie. Daarin treft het bovendien ook eindelijk weer rivaal Katwijk en is de Katwijkse derby terug op het programma komend seizoen. VVSB zakt na drie seizoenen af naar de Derde Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD