vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysQuick Boys verrast met terugkeer Kay Tejan

Quick Boys verrast met terugkeer Kay Tejan

Kay Tejan keert komende zomer terug op Nieuw Zuid. De aanvaller verlaat Kozakken Boys en tekent voor twee seizoenen bij Quick Boys.

De 23-jarige aanvaller verliet de blauw-witten twee jaar geleden voor een Werkendams avontuur, nadat hij eerder bij FC Volendam onder contract had gestaan. ,,Het contact tussen Kay en mij is niet verwaterd sinds zijn vertrek naar Kozakken Boys”, vertelt Gert Pluimgraaff, bestuurslid selectievoetbal van Quick Boys op de clubsite. ,,In zijn eerste periode op Nieuw Zuid heeft hij natuurlijk een geweldige indruk achtergelaten. Iedereen weet waartoe hij in staat is. Wij zijn daarom erg blij dat hij nu opnieuw voor ons gekozen heeft. Met zijn zijn specifieke kwaliteiten is Kay een zeer waardevolle aanvulling op de huidige spelersgroep.”

Tejan is blij weer terug in Katwijk te zijn: ,,Kozakken Boys is natuurlijk ook geen kleine club, maar nergens zie je zoveel fans als hier. Zij zijn er altijd, thuis én uit.” Hij baalt wel enigszins dat hij bij Kozakken Boys niet heeft kunnen laten zien waar hij bij Quick Boys zo om werd geroemd: ,,Voor mijn gevoel heb ik daar nooit de echte Kay kunnen laten zien. Dat heeft misschien ook te maken met de speelstijl. Ik denk dat ik hier beter op mijn plek ben en het beste uit mijzelf kan halen.”

De aanvaller blijft bovendien dromen over een bestaan als prof: ,,Ik ben ambitieus en heb het betaalde voetbal nog niet uit mijn hoofd gezet, maar voor nu voelt Quick Boys als thuiskomen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD