Volg ons

Tweede Divisie

Quick Boys verrast met aantrekken Ruud Boymans

Quick Boys verrast met aantrekken Ruud Boymans

Quick Boys haalt opnieuw een spits uit de Eerste Divisie. Na Enzo Stroo maakt ook Ruud Boymans vanaf komende zomer zijn opwachting op Nieuw Zuid en tekent voor één jaar.

De 31-jarige spits staat bekend als goalgetter, al worstelde hij de afgelopen jaren met blessures. De aanvaller komt over van Almere City FC. Eerder speelde hij voor Fortuna Sittard, VVV Venlo, AZ, NEC, Willem II, FC Utrecht en verkaste daarna naar de Verenigde Arabische Emiraten.

,,De coronacrisis pakte voor mij niet zo goed uit. Hierdoor ontstond een nieuwe situatie, waarbij ik een keuze moest maken tussen mijn maatschappelijke carrière en een loopbaan als voetballer. Samen met een aantal vrienden run ik namelijk een bedrijf in de evenementenbranche. No Art richt zich op kunst en muziek en groeit steeds harder”, motiveert Boymans zijn keuze om verder te gaan in het topamateurvoetbal. ,,Quick Boys wil voetballen en met druk vooruit spelen. Edwin Grünholz wil van mij power zien in het strafschopgebied. Dat spelletje past bij mij. Verder heeft Quick Boys natuurlijk een goede naam in de voetbalwereld met veel supporters die zorgen voor een prachtige ambiance tijdens de wedstrijden. Quick Boys doet niet onder voor heel veel clubs in de eerste divisie, vind ik.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie