zondag, maart 7, 2021
Home Competities Derde Divisie Quick Boys verliest van DVS'33 en ziet winnend Noordwijk verder uitlopen

Quick Boys verliest van DVS’33 en ziet winnend Noordwijk verder uitlopen

Noordwijk deed zaterdagmiddag uitstekende zaken in de strijd om de titel in de Derde Divisie. De koploper pakte drie punten in Amsterdam tegen Ajax (0-2) en zag Quick Boys hard onderuitgaan in Ermelo tegen DVS’33 (3-0). 

- Advertentie -

Ajax (am) – Noordwijk
Er was een kwartier gespeeld in Amsterdam toen Nick van Staveren de score wist te openen in het voordeel van Noordwijk (0-1). Met nog tien minuten te spelen besliste Denzel James het duel door de doelman van Ajax te passeren (0-2).

DVS’33 – Quick Boys
In de twaalfde minuut was het voor de eerste keer raak in Ermelo. DVS’33 kwam aan de leiding door Otkay Öztürk, dit op aangeven van Olivier Pilon (1-0). Een klein kwartier later leek Quick Boys op gelijke hoogte te komen, maar de treffer van Jesse van Nieuwkerk werd afgekeurd vanwege buitenspel. Net voor de pauze, in de 42ste minuut, verdubbelde Pilon de voorsprong van DVS’33 (2-0). Dit was al weer de twintigste treffer van het seizoen voor de aanvaller. Dit was echter niet de laatste treffer in de eerste helft. Net voor het sluiten van de markt was Olivier Pilon wederom trefzeker waardoor de stand van 3-0 op het bord kwam te staan.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES