Volg ons
Quick Boys elftalfoto 2016-2017

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys verlengt contract Guijt ondanks zware blessure

Quick Boys verlengt contract Guijt ondanks zware blessure

Quick Boys heeft zijn vertrouwen uitgesproken in Yuri Guijt. Ondanks dat de club al een jaar niet kan beschikken over de 25-jarige middenvelder, heeft men er toch voor gekozen om het contract van de pechvogel te verlengen. Quick Boys verwacht binnenkort weer te kunnen beschikken over Guijt.

Zware blessure speelt Guijt parten

Guijt staat al ruim een jaar lang aan de kant. Het noodlot sloeg voor de vorige winterstop toe. Tijdens een training van Quick Boys liep de middenvelder een kruisbandblessure op en sindsdien werkt hij aan zijn herstel. Toch heeft dat Quick Boys er niet van weerhouden om Guijt een nieuw contract aan te bieden. Dat heeft alles te maken met het toekomstbeeld dat de ploeg uit de Derde Divisie Zaterdag voor zich heeft.

Hoge verwachtingen

De club uit Katwijk gaat er tenslotte vanuit dat Guijt binnenkort terugkeert op het veld om Quick Boys weer bij de hand te kunnen nemen. Het eind van het herstel is voor de 25-jarige speler in ieder geval in zicht. De verwachting is dan ook dat hij in de tweede seizoenshelft zeker zijn bijdrage gaat leveren. Guijt is overigens afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van Quick Boys. Tussen 2013 en 2015 verliet hij die club echter eventjes voor een uitstapje bij Rijnvogels.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag