woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagQuick Boys verlengt contract Guijt ondanks zware blessure

Quick Boys verlengt contract Guijt ondanks zware blessure

Quick Boys heeft zijn vertrouwen uitgesproken in Yuri Guijt. Ondanks dat de club al een jaar niet kan beschikken over de 25-jarige middenvelder, heeft men er toch voor gekozen om het contract van de pechvogel te verlengen. Quick Boys verwacht binnenkort weer te kunnen beschikken over Guijt.

Zware blessure speelt Guijt parten

Guijt staat al ruim een jaar lang aan de kant. Het noodlot sloeg voor de vorige winterstop toe. Tijdens een training van Quick Boys liep de middenvelder een kruisbandblessure op en sindsdien werkt hij aan zijn herstel. Toch heeft dat Quick Boys er niet van weerhouden om Guijt een nieuw contract aan te bieden. Dat heeft alles te maken met het toekomstbeeld dat de ploeg uit de Derde Divisie Zaterdag voor zich heeft.

Hoge verwachtingen

De club uit Katwijk gaat er tenslotte vanuit dat Guijt binnenkort terugkeert op het veld om Quick Boys weer bij de hand te kunnen nemen. Het eind van het herstel is voor de 25-jarige speler in ieder geval in zicht. De verwachting is dan ook dat hij in de tweede seizoenshelft zeker zijn bijdrage gaat leveren. Guijt is overigens afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van Quick Boys. Tussen 2013 en 2015 verliet hij die club echter eventjes voor een uitstapje bij Rijnvogels.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD