dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick Boys vergeet FC Volendam nekslag te geven

Quick Boys vergeet FC Volendam nekslag te geven

FC Volendam heeft zich ternauwernood geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB beker. Mede dankzij een rode kaart voor Luis Pedro liepen de mannen van Misha Salden een groot deel van de wedstrijd achter Quick Boys aan, maar de Jupiler League-club bleek desondanks dodelijk effectief.

Stunt in de maak
De Katwijkers kenden een droomstart door de vroege goal van Yordi Teijsse. Toen bovendien Luis Pedro na een overbodig potje vrijworstelen met Arie de Vreugd van het veld werd gestuurd, leek een stunt in de maak. Waar Quick Boys dacht aan het uitbreiden van de voorsprong, was het Volendam dat uit vrijwel haar eerste kans op slag van rust via Teije ten Den gelijk maakte.

Ontsnapping
Kort na rust sloegen de mannen van Salden opnieuw toe via Nick Runderkamp. Quick Boys voerde de druk op, kreeg ook goede kansen en bracht de oranjehemden aan het wankelen, tot Dylan Mertens met een fraai afstandsschot voor de 1-3 tekende. Daarmee ontsnapte FC Volendam van bekeruitschakeling, terwijl Quick Boys niet beloond werd voor haar harde werken en beste kansen in de wedstrijd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD