Volg ons

Derde Divisie

Quick Boys verbant Yordi Teijsse uit selectie

Quick Boys verbant Yordi Teijsse uit selectie

Yordi Teijsse is uit de selectie gezet van Quick Boys. Dat meldt Voetbal in de Bollenstreek. Aanleiding is het conflict tussen de spits en de technische staf, dat afgelopen zaterdag escaleerde in het duel met ODIN ’59.

Gesprek
De 25-jarige aanvaller moet voor onbepaalde tijd meetrainen met het tweede elftal. Teijsse ontbrak reeds maandagavond bij de selectietraining en tevens bij het oefenduel dinsdagavond tegen VVSB (0-2 nederlaag). Maandagavond voerde hij wel een gesprek met de clubleiding, maar over de inhoud houden beide partijen de kaken vooralsnog stijf op elkaar.

22 goals
Teijsse stelde zaterdagavond zich ‘gezocht’ te voelen binnen de club nadat hij drie weken geleden aangaf te willen vertrekken na dit seizoen, ondanks een doorlopend contract. Mogelijk zouden Katwijk en Kozakken Boys interesse hebben in de clubtopscorer, die dit seizoen al 22 keer scoorde.

Promotie
Omroep West stelt dan ook vast dat Quick Boys met het verbannen van Teijsse wellicht haar eigen glazen als het gaat om de promotieambitie naar de Tweede Divisie ingooit: ,,De vraag is of Quick Boys wel zonder haar topscorer kan. De teller staat dit seizoen inmiddels op 22 doelpunten. Jesse van Nieuwkerk komt met zeven treffers het dichtst in de buurt. Wanneer Quick Boys definitief afscheid neemt van de topschutter zou dat eventuele promotie naar de tweede divisie in de nacompetitie kunnen kosten.”

Discussieer mee!

Meer over Derde Divisie