Volg ons
Mohamad Mahmoed Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys trekt gewezen aanvoerder PSV A1 aan

Quick Boys trekt gewezen aanvoerder PSV A1 aan

Quick Boys heeft de selectie opnieuw weten uit te breiden. Jason Oost werd al vastgelegd, nadat zijn contract bij Almere City niet werd verlegd. Nu is ook Mohamad Mahmoed aangetrokken. Twee jaar geleden was hij nog aanvoerder van de A1 van PSV, maar daarna ging het mis in zijn carrière.

Nieuw leven in te blazen

De 21-jarige middenvelder speelde vervolgens ook nog voor NEC, maar het afgelopen seizoen zat hij zonder club. De afgelopen week was Mahmoed op proef bij Quick Boys en hij wist de technische staf te overtuigen. Technisch manager Gert Aandewiel: “Door omstandigheden is Mohamad het afgelopen jaar clubloos geweest. Quick Boys wil hem de kans geven om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Hij heeft een tijdje niet gespeeld en mist ritme. Het zal even duren voordat Mohamad zijn oude niveau weer zal halen. Maar op de trainingen en in de oefenduels tegen AFC en Hercules heeft hij laten zien wat hij in huis heeft. Mohamad is bovendien bereid in zichzelf te investeren en kiest daarom bewust voor een herstart bij Quick Boys.”

Zoektocht naar een spits

Voor Aandewiel is de zoektocht naar nieuwe spelers nog niet voorbij. Door het vertrek van Yordi Teijsse naar het Schotse Dundee FC raakte Quick Boys ruim de helft van de productie van het afgelopen seizoen kwijt. Om dit op te vangen is Oost al gehaald, maar het liefst wil de Katwijkse club nog een extra spits. Deze week was Cody Ruberto op proef. De Italiaanse Canadees speelde tot dusver in Italië op het derde en vierde niveau. De 25-jarige kwam zaterdag ook in actie tegen Hercules.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag