woensdag, september 29, 2021
HomeClubsKatwijkQuick Boys trekt arbitragezaak tegen Ahmed el Azzouti in

Quick Boys trekt arbitragezaak tegen Ahmed el Azzouti in

Spitsspeler Ahmed El Azzouti speelt komend seizoen definitief in het oranje-zwart van vv Katwijk. Quick Boys heeft de arbitragezaak tegen de aanvaller van IJsselmeervogels ingetrokken.

Appjes
De aanvaller leek voor het seizoen ‘21/’22 in december aanvankelijk te kiezen voor Quick Boys maar verraste vriend en vijand met een handtekening op de Krom. Dit tot grote woede en onbegrip van de blauw-witten, die claimden reeds een akkoord te hebben op Nieuw Zuid. ,,Wij laten het hier niet bij zitten. (..) Zoiets flik je niet! We stappen naar de arbitragecommissie van de KNVB. (..) We wisten niet wat we hoorden toen bleek dat hij bij Katwijk had getekend. We hebben ook appjes van hem om te bewijzen dat er een akkoord is”, stelde Gert Pluimgraaff, bestuurslid technische zaken van Quick Boys, in het Leidsch Dagblad.  

Handtekening
De Katwijkers spanden dan ook een arbitragezaak aan bij de KNVB in Zeist, die nu echter is afgeblazen. ,,De voetbalbond kijkt bij een arbitragezaak of Quick Boys een handtekening in bezit heeft van El Azzouti, en dat is niet het geval. De zaak zou anders op 17 maart voorkomen”, schrijft Voetbal in de Bollenstreek.nl nu.

De voor volgende week woensdag geplande arbitragezaak is hiermee van de baan.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD