Volg ons

Quick Boys-trainer Grünholz: ‘Onze beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe’

Tweede Divisie

Quick Boys-trainer Grünholz: ‘Onze beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe’

Edwin Grünholz toonde zich na afloop van de derby tegen Katwijk uitermate tevreden met het behaalde resultaat (0-0). De trainer/coach van Quick Boys was van mening dat zijn ploeg de beste wedstrijd van het seizoen speelde waardoor het dus één punt wist te veroveren bij de aartsrivaal.

Beste wedstrijd
Tegenover Quick Boys TV gaf de oefenmeester toe dat hij zeker kon leven met de puntendeling. ,,Uiteindelijk wel een goed resultaat, het strijdplan is goed geweest. Natuurlijk pakt Paul van der Helm twee ballen waarmee hij ons in de wedstrijd houdt, aan de andere kant kunnen wij ook de trekker overhalen. Dus ik denk dat wij tegen een goede tegenstander onze beste wedstrijd van het seizoen hebben gespeeld tot nu toe”, aldus Grünholz.

Angst
De oefenmeester zag na de wedstrijd tegen Katwijk ondanks en het resultaat en het vertoonde spel nog belangrijke verbeterpunten voor de rest van het seizoen. ,,Net in de kleedkamer spraken wij er ook over dat de angst nog steeds een beetje in de ploeg zit. Dat mag er wel uit. Het is de angst om te durven aanvallen. We werden vandaag ook niet weggespeeld door Katwijk.”

Kijk naar de video van Quick Boys TV voor het gehele interview met Grünholz. 

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie