Volg ons

Tweede Divisie

Quick Boys strikt middenvelder met ervaring in het betaalde voetbal

Quick Boys strikt middenvelder met ervaring in het betaalde voetbal

Het in de Tweede Divisie uitkomende Quick Boys is er op de valreep alsnog in geslaagd om versterking te vinden voor het middenveld. Nick Runderkamp, die de afgelopen vijftien jaar het shirt droeg van FC Volendam, zal per direct aansluiten bij de selectie van trainer/coach Edwin Grünholz. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de club uit Katwijk.

De 24-jarige aanwinst doorliep de gehele jeugdopleiding van FC Volendam en maakte zijn officiële debuut in het eerste elftal op 5 mei 2017, dit in een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Runderkamp kwam tot 48 wedstrijden in het eerste elftal en speelde verder zijn duels in het beloftenteam van de vereniging waarmee hij onder andere kampioen werd in de Derde Divisie.

Runderkamp kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen, zo liet hij weten op de officiële website van Quick Boys. ,,Ik zal me moeten bewijzen en proberen om een basisplaats te veroveren. Dan zien we wel hoe de toekomst er verder uit gaat ziet. Ik heb in ieder geval veel zin in het spelen in de Tweede Divisie. Ik zal diverse oud-ploeggenoten tegenkomen. Enzo Stroo uiteraard. Verder heb ik met Gerry Vlak van IJsselmeervogels heel lang samengespeeld. Ook Jordy Hilterman van Kon. HFC, Paul Kok en Raoul Esseboom van Katwijk, Dani van der Moot van Rijnsburgse Boys en Kay Tejan van Kozakken Boys ken ik van mijn tijd bij FC Volendam.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie