Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys strikt Kamp van Quick’20: ‘Specifieke kwaliteiten die iets toevoegen aan selectie’

Quick Boys strikt Kamp van Quick’20: ‘Specifieke kwaliteiten die iets toevoegen aan selectie’

Jan-Willem Kamp zal vanaf komend seizoen het shirt dragen van Quick Boys. De middenvelder komt over van Quick’20 en plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen, meldt de club uit Katwijk op de officiële website.

Specifieke kwaliteiten
De nieuwste aanwinst van Quick Boys zit in de afrondende fase van zijn masteropleiding marketing en zal na zijn opleiding gaan wonen in Amsterdam. Bestuurslid selectievoetbal Gert Pluimgraaff liet weten dat Kamp meerdere keren bekeken was door Quick Boys tijdens zijn wedstrijden met Quick’20.  ,,Bij toeval hebben wij Jan-Willem in het vizier gekregen. In de duels die wij van Quick’20 gezien hebben, zijn wij  onder de indruk geraakt van zijn capaciteiten. Hij is een goed geschoolde en fysiek sterke middenvelder met leidinggevende vaardigheden. Een nuchtere jongen die in onze ogen goed bij Quick Boys past. Hij heeft de specifieke kwaliteiten die iets toevoegen aan de huidige selectie”, aldus Pluimgraaff op de officiële website van de club.

Geen praatjesmaker
Kamp gaf ook tekst en uitleg op de voornoemde website over zijn keuze om de overstap te maken naar de titelkandidaat van de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. ..Ik wil het avontuur aangaan. Uit mijn comfortzone stappen. Het feit dat ik nu bijna klaar ben met mijn studie speelt natuurlijk een grote rol. De komende tijd ga ik mij oriënteren op het zoeken naar een traineeship bij een groot bedrijf. In de regio Amsterdam zal het aanbod groter zijn. Ik ga mezelf de tijd geven om te wennen aan de nieuwe omgeving en zal mijn uiterste best doen om te laten zien wat ik kan. Ik ben geen praatjesmaker, maar durf me wel uit te spreken binnen de lijnen als ik daarmee het team kan helpen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag