dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick Boys stelt Erik Assink aan als nieuwe coach

Quick Boys stelt Erik Assink aan als nieuwe coach

Erik Assink volgt Gert Aandewiel op als trainer van Quick Boys. De 60-jarige oefenmeester tekent voor één jaar op Nieuw Zuid.

Assink kende grote successen in het amateurvoetbal als trainer van IJsselmeervogels, Spakenburg, Sparta Nijkerk, Ter Leede en GVVV. Minder succesvol waren de afgelopen jaren als coach van SVZW en Huizen.

Quick Boys moest vorige week plots op zoek naar een nieuwe trainer toen Gert Aandewiel opstapte. Aanleiding was de bestuurswissel binnen de club, waarbij de nieuwe voorzitter laatdunkend zou hebben gesproken over de prestaties van de blauw-witten gedurende de afgelopen jaren.

,Quick Boys heeft mij in het verleden tweemaal eerder benaderd. Ook deze keer heb ik er even over na moeten denken. Maar tegen zo’n mooie club als Quick Boys kan ik toch niet voor de derde keer ‘nee’ zeggen? Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt in voetbalmaffe dorpen als Bunschoten-Spakenburg en Veenendaal. Nu kan ik ook Katwijk aan het lijstje toevoegen. Ik stap er blanco in, want tot twee weken geleden heb ik niet durven dromen dat ik komend seizoen trainer zal zijn op Nieuw Zuid”, reageert Assink op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD