maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick Boys-spits Bert Steltenpool: 'Ik dacht: niet weer hè'

Quick Boys-spits Bert Steltenpool: ‘Ik dacht: niet weer hè’

Het leek wel een déja-vu, afgelopen voorjaar voor Bert Steltenpool. De 24-jarige aanvaller uit Wervershoof kende een teleurstellend jaar bij Spakenburg, waar hij zijn basisplaats verloor en besloot te vertrekken.

Toen Gert Aandewiel zich namens Quick Boys meldde, voelde Steltenpool in de gesprekken al snel het vertrouwen waarnaar hij op zoek was. ,,We hadden een goede klik. Dus toen aan het einde van het seizoen hij plots opstapte bij Quick Boys, dacht ik wel even van ‘niet weer hè’, omdat bij Spakenburg de trainerswissel voor mij ook al slecht uitpakte”, vertelt de spits in gesprek met Voetbal247.nl De Noord-Hollander besloot even af te wachten en werd al snel gerust gesteld.

,,Erik Assink zocht al snel na zijn aanstelling contact met me. Dat initiatief deed me goed, de positieve toon was weer gezet. Natuurlijk kon hij geen beloftes doen, maar ik ga er gewoon vol tegenaan. Het belangrijkste is daarin om fit te blijven, zodat ik veel kan spelen voor Quick Boys. Want dat was ook lastig bij Spakenburg, omdat ik daar geblesseerd binnenkwam.”

De carrière van Steltenpool heeft immers een bijzonder verloop. Hij diende immers drie clubs uit klassieke vissersdorpen. ,,En daarin zijn zeker overeenkomsten waar te nemen. Bij alledrie de clubs is er de druk om te presteren: FC Volendam wil eigenlijk ieder jaar bij de top 5 spelen, bij Spakenburg wil men ieder jaar voor het kampioenschap gaan en ook bij Quick Boys zijn de verwachtingen hoog.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD