Volg ons

Tweede Divisie

Quick Boys slaat dubbelslag bij FC Volendam, Ten Teije naar GVVV

Quick Boys slaat dubbelslag bij FC Volendam, Ten Teije naar GVVV

Met nog slechts enkele uren voor de start van het nieuwe competitieseizoen in de Tweede Divisie heeft Quick Boys last minute toch nog een versterking vastgelegd. Youssef Blel komt, net als recent al Nick Runderkamp, over van FC Volendam.

De 19-jarige spits tekent voor één seizoen op Nieuw Zuid en is de opvolger van Ruud Boymans, die tijdens de voorbereiding geblesseerd raakte en daarop zijn contract inleverde. ,,Door het plotselinge wegvallen van Ruud Boymans wilden we nog graag een centrumspits toevoegen aan de selectie. Youssef heeft afgelopen seizoen met Jong FC Volendam ervaring kunnen opdoen in de Tweede Divisie. Hij is een jonge, getalenteerde speler waar in onze ogen heel veel rek in zit. We zijn blij dat we de opengevallen plek in de aanval zo snel hebben kunnen invullen”, zegt bestuurslid Gert Pluimgraaff op de clubsite.

Blel speelde eerder voor AFC’34. De aanvaller met Tunesische roots scoorde in de Tweede Divisie reeds zes keer namens het beloftenteam van Het Andere Oranje. ,,Ik wil bij Quick Boys zoveel mogelijk wedstrijden spelen en hoop belangrijk te worden voor het team. Mijn doel is om mezelf in the picture te spelen, want ik heb het betaalde voetbal nog niet uit mijn hoofd gezet.”

Ten Teije naar GVVV
Al eerder werd bekend dat GVVV razendsnel heeft ingespeeld op de vertrekwens van Berry Powel. De 40-jarige aanvaller gaf vorige week te kennen weg te willen omdat voor hem een reserverol lijkt te wachten, waarop GVVV uitging van contractontbinding. Doordat Powel geen nieuwe club vond, is er momenteel een status quo ontstaan tussen spits en de Veenendaalse club. Evengoed contracteerde GVVV Lars ten Teije, die overkomt van het beloftenteam van Vitesse.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie