Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Quick Boys-revelatie Tejan naar Kozakken Boys: 'Blij dat hij uiteindelijk voor ons...

Quick Boys-revelatie Tejan naar Kozakken Boys: ‘Blij dat hij uiteindelijk voor ons heeft gekozen’

Kay Tejan is komend seizoen te bewonderen op de voetbalvelden in de Tweede Divisie. De aanvaller van Quick Boys vertrekt in de zomer van 2019 naar Kozakken Boys, meldt laatstgenoemde vereniging via de officiële kanalen.

- Advertentie -

Vertrek 
Maandag maakte de 21-jarige aanvaller bekend dat hij aan het einde van het lopende seizoen zou vertrekken bij de nummer twee van de Derde Divisie. Er volgde een dag later al duidelijkheid over zijn sportieve toekomst. In Werkendam ondertekende hij een contract voor twee seizoenen. Voor zijn periode bij Quick Boys kwam hij onder andere uit voor DWS, AFC en FC Volendam.

Diepgang die wij missen
Technisch directeur Kees Spaan van Kozakken Boys sprak lovende woorden op de voornoemde website over de nieuwste aanwinst. ,,Kay is een buitenspeler met veel snelheid en diepgang, iets wat we momenteel een beetje missen. Ook heeft hij scorend vermogen, ik geloof dat hij er dit seizoen al een stuk of twaalf in heeft liggen. Ik ben blij dat hij uiteindelijk voor ons heeft gekozen, want het is een goede speler.”

 

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES