Volg ons
Raymon Kuipers

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys kan rekenen op Kuipers na wegvallen Varkevisser

Quick Boys kan rekenen op Kuipers na wegvallen Varkevisser

Raymon Kuipers is teruggekomen op zijn beslissing om zijn voetbalhandschoenen aan de wilgen te hangen. De doelman is toch bereid gevonden om nog één jaar door te gaan bij Quick Boys, dat komend seizoen in de Derde Divisie Zaterdag uitkomt. Aanvankelijk zou Kuipers bij XerxesDZB aan de slag gaan als trainer.

Keepersprobleem na wegvallen Varkevisser

Vorig seizoen maakte Kuipers al bekend dat hij voornemens was om te stoppen als keeper en een start te maken aan zijn trainersloopbaan. Als opvolger kwam Quick Boys uit bij Cor Varkevisser. Vanwege aanhoudende knieproblemen moest de sluitpost noodgedwongen afhaken. Quick Boys kon daarom een nieuwe zoektocht beginnen naar een ervaren keeper achter Martijn de Zwart. Uiteindelijk is die zoektocht uitgekomen bij oude bekende Kuipers.

Kuipers hoefde niet lang na te denken

Kuipers kwam vorig jaar naar Quick Boys en speelde een aantal wedstrijden voor de blauwwitten. De Hagenaar liet gedurende het seizoen een prima indruk achter in Katwijk en daarom besloot technisch manager Gert Aandewiel Kuipers te benaderen. “Toen Gert Aandewiel mij benaderde, hoefde ik niet lang na te denken. Dan kun je geen nee zeggen. Met Quick Boys heb ik een geweldig jaar achter de rug dankzij de staf, spelers en supporters. De Derde Divisie is bovendien een heel mooie uitdaging voor de club. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag