woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagQuick Boys raakt Teijsse kwijt aan Dundee FC

Quick Boys raakt Teijsse kwijt aan Dundee FC

Yordi Teijsse vertrekt bij Quick Boys, maar de aanvaller maakt wel een zeer opvallende transfer. Hij werd gevolgd door liefst vier clubs uit het Nederlandse betaald voetbal, de voormalig speler van Ter Leede kiest echter voor Dundee FC. De Schotse club heeft zojuist zijn transfer bekendgemaakt.

Topscorer in Hoofdklasse

Teijsse was dit seizoen niet te houden in de Zaterdag Hoofdklasse B. Hij scoorde liefst dertig van de 58 doelpunten van Quick Boys en had daarmee een zeer groot aandeel in het kampioenschap. Trainer Jan Zoutman zal in de Derde Divisie zaterdag dus echter een andere oplossing moeten gaan zoeken.

Nummer acht van Schotland

Afgelopen week werd eigenlijk al duidelijk dat Teijsse zou gaan vertrekken. Go Ahead Eagles, Telstar en FC Volendam waren in hem geïnteresseerd. Uiteindelijk verkast de aanvaller dus naar Schotland. Dundee FC laat in het persbericht weten dat de spits het gehele seizoen al werd gevolgd. Hij heeft dan ook een contract getekend voor liefst twee seizoenen. Dundee is dit seizoen als achtste geëindigd in de Premier League.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD