Volg ons
Yordi Teijsse Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys raakt Teijsse kwijt aan Dundee FC

Quick Boys raakt Teijsse kwijt aan Dundee FC

Yordi Teijsse vertrekt bij Quick Boys, maar de aanvaller maakt wel een zeer opvallende transfer. Hij werd gevolgd door liefst vier clubs uit het Nederlandse betaald voetbal, de voormalig speler van Ter Leede kiest echter voor Dundee FC. De Schotse club heeft zojuist zijn transfer bekendgemaakt.

Topscorer in Hoofdklasse

Teijsse was dit seizoen niet te houden in de Zaterdag Hoofdklasse B. Hij scoorde liefst dertig van de 58 doelpunten van Quick Boys en had daarmee een zeer groot aandeel in het kampioenschap. Trainer Jan Zoutman zal in de Derde Divisie zaterdag dus echter een andere oplossing moeten gaan zoeken.

Nummer acht van Schotland

Afgelopen week werd eigenlijk al duidelijk dat Teijsse zou gaan vertrekken. Go Ahead Eagles, Telstar en FC Volendam waren in hem geïnteresseerd. Uiteindelijk verkast de aanvaller dus naar Schotland. Dundee FC laat in het persbericht weten dat de spits het gehele seizoen al werd gevolgd. Hij heeft dan ook een contract getekend voor liefst twee seizoenen. Dundee is dit seizoen als achtste geëindigd in de Premier League.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag