woensdag, augustus 17, 2022
HomeClubsQuick BoysQuick Boys raakt overtuigd van proefspeler

Quick Boys raakt overtuigd van proefspeler

Quick Boys heeft de eerste van de drie versterkingen die trainer Edwin Grünholz wenst binnen. Niall Raben is per direct vastgelegd. De 22-jarige verdediger tekent een contract die hem tot het einde van het seizoen 2021-2022 aan de Katwijkse club verbindt.

Raben was afgelopen seizoen actief voor het Poolse Huragan Morag in Polen. In Nederland speelde hij onder andere bij HBOK, maar hij was ook actief in de zaal bij topclub FC Marlène. ,,Niall heeft tijdens de voorbereiding een prima indruk op ons achtergelaten. Wij zijn dan ook blij dat we hem kunnen toevoegen aan de groep. Niall is een multifunctionele speler die in onze ogen het team completer en sterker maakt,” stelt bestuurslid selectievoetbal Gert Pluimgraaff.

De verdediger gaat spelen met rugnummer 22, het nummer dat aanvankelijk bestemd was voor Kay Tejan, die naar TOP Oss vertrok. ,,Op Nieuw Zuid hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen als verdediger. Ik ga altijd voor het hoogst haalbare en wil met Quick Boys naar de bovenkant van de ranglijst kijken”, aldus Raben.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS