vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagQuick Boys plukt keeper weg bij Kozakken Boys

Quick Boys plukt keeper weg bij Kozakken Boys

Jesper Hogedoorn zal komend seizoen aan de slag gaan bij Quick Boys. De 31-jarige doelman speelt sinds 2014 voor Kozakken Boys, maar heeft besloten om nu de overstap te maken. Hij was de afgelopen jaren de eerste keuze, maar miste in 2016 heel veel wedstrijden door een slepende blessure.

Miraculeuze behandeling

Hij vreesde zelfs dat hij nooit meer zou kunnen spelen, tot een miraculeuze behandeling. Daardoor kon Hogedoorn vlak voor de winterstop zijn eerste minuten maken. De Rotterdammer speelde op zeventienjarige leeftijd een duel voor Feyenoord, om daarna via FC Volendam, Telstar, PEC Zwolle, Vitesse Delf, Neptunus en XerxesDZB bij Kozakken Boys uit te komen.

Strijd aan gaan met De Zwart

“Jesper Hogedoorn is iemand die heel goed past in het profiel van een Quick Boys-doelman”, geeft technisch manager Gert Aandewiel van Quick Boys aan tijdens de bekendmaking van de transfer. “We zijn de afgelopen periode op zoek geweest naar een goede en ervaren keeper die de strijd met Martijn de Zwart zal aangaan. Jesper beheerst de kunst van het meevoetballen en heeft een uitstekende reflex in huis. Een sluitpost die uit zijn doel keept en goed anticipeert op steekpasses en voorzetten vanaf de zijkanten. Daarnaast beschikt hij ook over coachende kwaliteiten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD