dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick Boys onderuit tegen VVOG, ONS beteugelt Jong Almere City

Quick Boys onderuit tegen VVOG, ONS beteugelt Jong Almere City

VVOG heeft zich met verve hersteld van de uitglijder bij DOVO. De Harderwijkers wonnen op bezoek bij Quick Boys: 1-2. ONS Sneek mocht trots zijn op de puntendeling met koploper Jong Almere City: 1-1.

Quick Boys – VVOG 1-2
Het had zo’n mooie middag voor Quick Boys kunnen worden, want voor het duel werd clubicoon Dirk Kuijt geridderd in de Orde van Oranje-Nassau. De blonde oud-international zag VVOG, vorige week nog verliezend van DOVO, na een half uur via Tim Muller op voorsprong komen. De Harderwijkers zagen echter hoe voor rust meerdere kansen niet aan de thuisploeg besteed waren.

Na rust kwam Quick Boys uitstekend uit de startblokken en was het Reda Kharchouch die direct gelijk maakte uit een assist van Yordi Teijsse. De Katwijkers roken bloed en gingen op jacht naar een voorsprong, maar zagen echter VVOG de trekker overhalen. Frank Hol maakte na ruim een uur spelen de 1-2. In de slotfase claimde Quick Boys nog wel tevergeefs een strafschop en schoot Ricardo Kuijvenhoven op de lat, maar het kon niets meer aan de 1-2 eindstand veranderen.

ONS Sneek – Jong Almere City 1-1
Jong Almere City had het in Friesland aanmerkelijk lastiger dan vorige week, toen het met 8-1 Spijkenisse vernederde. Op bezoek bij ONS Sneek keek het al vrij vroeg tegen een achterstand aan. Michael Lanting bediende Genridge Prijor, die ONS op een 1-0 voorsprong zette. Via Arton Musliu hadden de Sneekers een goede kans op verdubbeling van de marge.

Na de pauze voerden de Almeerse beloften de druk op. Met een op en neer golvend spelbeeld, met kansen voor beide doelen, slaagde Jong Almere City de gelijkmaker te forceren, al zag het ook Mac Donald met zijn tweede gele kaart vroegtijdig moeten douchen. In een zinderende slotfase speelden beide ploegen nog vol op de winst, maar het bleef bij 1-1.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD