zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsASWHQuick Boys meldt zich in subtop, Edwin Grünholz op stage bij Club...

Quick Boys meldt zich in subtop, Edwin Grünholz op stage bij Club Brugge

Quick Boys won dinsdag het inhaalduel van laagvlieger ASWH maar had daar wel de helpende hand van de gasten voor nodig. Gilmaro van der Werp kreeg in de tweede helft de rode kaart. Pas 240 tellen voor tijd werd het 2-1. Quick Boys haalde elf punten uit de laatste vijf duels.

Quick Boys-trainer Edwin Grünholz liet verstek gaan omdat hij voor zijn opleiding UEFA Pro op stage was bij Club Brugge. Wel was er de terugkeer van technicus Tommy Bekooij. Hij stond aan de basis van de openingstreffer. Na een slalom langs wat ASWH-verdedigers kwam zijn schot in de rebound bij ex-prof Darren Maatsen terecht, die 1-0 scoorde.

ASWH staat dan wel voorlaatste maar heeft ondanks het vertrek van enkele sterkhouders best een redelijke ploeg.

 

Sam van de Kreeke schoot twintig minuten voor tijd de gelijkmaker op het bord en een verrassing leek aanstaande. Gilmaro van der Werp ging echter over de schreef en kon met een rode kaart op zak gaan douchen. Met een man meer was het Kevin van Kippersluis die 240 tellen voor tijd de winnende treffer maakte, 2-1.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD