donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieQuick Boys legt FC Utrecht-talent Boukhari vast

Quick Boys legt FC Utrecht-talent Boukhari vast

Hamza Boukhari heeft de clubleiding en technische staf van Quick Boys overtuigd en tekent een éénjarig contract op Nieuw Zuid. De 22-jarige aanvaller speelde tot deze zomer FC Utrecht, waar hij in het beloftenteam uitkwam. Hij wist, samen met zijn zaakwaarnemer Peter R. de Vries, bij de Domstedelingen echter geen overeenstemming te bereiken over een nieuwe verbintenis.

Kaliber
Voor Jong FC Utrecht speelde Boukhari vorig seizoen dertig wedstrijden in de Jupiler League. ,,Hamza is een snelle speler die beschikt over scorend vermogen en een goede actie in huis heeft. Door zijn komst worden de mogelijkheden vergroot om in aanvallend opzicht in meerdere systemen te kunnen spelen. Hij kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten en is tevens inzetbaar als aanvallende middenvelder. Met zijn specifieke kwaliteiten vormt hij een uitstekende aanvulling op de capaciteiten van de huidige aanvallers binnen de selectie. Wij zijn erg verheugd met het aantrekken van een speler van zijn kaliber”, stelt technisch manager Gert Aandewiel tevreden op de clubsite van de Katwijkers.

Wedstrijdfit
De voormalig speler van Haaglandia stelt zelf over zijn komst naar Quick Boys: ,,Ik zal nog enkele weken nodig hebben om helemaal wedstrijdfit te worden, maar ik geef me daar de tijd voor. Dit seizoen wil ik mijn waarde tonen voor Quick Boys, een warme club met ambities. Men wil naar de Tweede Divisie en ik hoop mijn steentje hieraan te kunnen bijdragen. Ik ben Quick Boys in ieder geval heel erg dankbaar voor de kans die ik nu krijg.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD