Volg ons
Delano a Cohen Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Quick Boys langer door met tweetal

Quick Boys langer door met tweetal

Anthony Bentem en Delano à Cohen dragen ook volgend seizoen het shirt van Quick Boys. De technische commissie heeft met beide spelers een akkoord bereikt over een langer verblijf, waardoor ze ook na het lopende seizoen nog in het blauw-wit te bewonderen zijn.

Contractverlenging Bentem

De in Rotterdam geboren Benthem begint volgend seizoen bij Quick Boys aan zijn vierde seizoen in het shirt van de club. Hij kwam in 2014 terecht bij de ploeg uit Katwijk toen hij XerxesDZB had verlaten. Voordat hij bij die club speelde, was de centrale verdediger actief in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Tegenwoordig is Bentem al een tijdje een onmisbare speler voor Quick Boys. Hij deed tot op heden in alle competitieduels van dit seizoen mee en daarin scoorde de mandekker drie keer.

Lang blessureleed

Ook A Cohen zien we volgend jaar terug in het shirt van Quick Boys en dat terwijl hij dit seizoen amper aan spelen toe is gekomen. Vorig seizoen heeft de aanvoerder te lang doorgespeeld met een enkelblessure en uiteindelijk moest hij toch een operatie ondergaan. Die operatie leverde de nodige complicaties op. In de tweede seizoenshelft lijkt de voormalig speler van Barendrecht wel weer aan spelen toe te komen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag